marți, 5 iunie 2012

Incalzirea prin pardoseala, o alegere inspirata

Sistemul de incalzire in sisteme incalzire este cunoscut in intreaga lume pentru avantejele pe care le implica. Printre aspectele care influenteaza in mod decisiv alegerea acestei variante, dintre numeroasele solutii de incalzire disponibile pe piata, amintim:

      Reducerea facturilor la caldura

      Raspandirea uniforma a caldurii in toata camera

      Mai putin praf datorita reducerii circulatiei aerului

      Are o durata mai mare de viata spre deosebire de variantele clasice de incalzire

      Un spatiu mai larg, si in acelasi timp estetic, datorita renuntarii la radiatoare

      Evitarea condensului, a igrasiei

      Se poate monta sub orice suprafata (parchet, gresie etc)

      Este considerata o solutie de incalzire ecologica

      Desi pretul poate parea ridicat la prima vedere, investitia este sigura si de lunga durata

      In general, garantia este destul de mare  (10 ani)

      Modalitatea de instalare este usoara

 

Daca v-ati hotarat sa alegeti acest tip de incalzire, trebuie sa stiti ca exista producatori de renume mondial care realizeaza astfel de sisteme. Printre cele mai cunoscute companii in domeniul acestor instalatii termice se numara Ivar si REHAU. De asemenea, Frankische este o firma cunoscuta in ceea ce priveste tevile pentru incalzire pardoseala preturiprecum si alte accesorii destinate in acest sens.

Compania Ivar Group a fost fondata in anul 1985, in Italia, devenind odata cu trecerea timpului un lider in producerea de componente, echipamente sanitare si termice. Inca de la inceputurile sale, corporatia a fost preocupata de satisfacerea nevoilor clientilor si s-a angajat in cercetarea si descoperirea unor produse inovatoare, care sa dispuna de cele mai inalte standarde de calitate.

Viziunea si misiunea firmei sunt demonstrate prin certificari de calitate ale produselor, cum ar fi ISO 9001, ISO 14001. Ivar isi propune sa gaseasca solutii care sa genereze un confort cat mai ridicat, economie de energie si costuri cat mai mici, fara a renunta insa la performanta si la sistemele moderne. In prezent Ivar Group are filiale atat in Europa, cat si in Asia (China), America de Nord (Canada) si Africa (Tunisia).

Compania REHAU este cunoscuta pe plan international pentru produsele sale din domeniul constructiilor, instalatiilor sanitare, termice si utilajelor. Inceputurile firmei Rehau dateaza inca din anul 1948, cand a fost deschisa in Gemania o hala in care se realizau furtunuri de apa. Treptat au fost create din ce in ce mai multe tipuri de produse: componente pentru automobile, furtunuri de silicon, rame magnetice pentru frigidere, profil de fereastra, bare de protectie, si nu numai. REHAU se poate lauda cu numeroase descoperiri si inovatii: introducerea pe piata a tehnicii cu manson alunecator, un sistem de instalatii cu fitinguri pe baza de polimeri etc. De asemenea, in 2005 a fost creat Centrul de inovatii in constructii din Erlangen, dar si Centrul de scolarizare si inovatii REHAU. In 1986 a fost instalat primul sistem de incalzire in pardoseala REHAU.

 

 


Tags: solutii incalzire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu