miercuri, 7 martie 2012

Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de la coafor, cercetat crima cu premeditare. Prima victima a fost sotia sa. Atacatorul consumase alcool

Gheorghe Vladan, autorul crimelor din salonul de coafura din Dorobanti, este cercetat pentru omor calificat si omor deosebit de grav cu premeditare. Procurorii au adaugat inca un cap de acuzare - nerespectarea regimului armelor si munitiei, si au stabilit ca prima victima a fost sotia sa.

Gheorghe Vladan avea o alcoolemie de 0,25 grame la mie si nu consumase droguri in seara zilei cand au avut loc crimele, potrivit buletinului primit de la Institutul de Medicina Legala. In sange s-a descoperit prezenta unui medicament antidepresiv.

Procurorul Marius Iacob a precizat ca se va solicita calculul retroactiv al alcoolemiei, avand in vedere diferenta mare dintre momentul in care s-au prelevat probele si producerea crimelor.

La locuinta acestuia au fost descoperite 50 de cartuse calibrul 9 mm cu varful ascutit si zece cartuse cu varful retezat, 11 tuburi si patru baionete.

Gheorghe Vladan a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice.

Acesta a discutat cu procurorii despre ce a facut inainte si dupa momentul crimelor, dar nu a oferit nicio informatie legata de momentul in care a tras, acuzand un moment de amnezie.

Vom reveni cu amanunte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu