marți, 20 martie 2012

Un parlamentar PDL vrea o noua zi libera prin lege: ziua de nastere. "Sa-i dea liber si de eclipsa"

stirileprotv.ro Oare de cate ori v-ati purtat frumos cu seful ca sa va lase acasa de ziua de nastere? Un parlamentar al puterii s-a gandit ca ar fi bine sa modifice Codul Muncii si sa introduca o noua zi libera in calendar. Cea de nastere.

Noroc ca nu toti romanii o serbeaza in aceeasi data. Omul a scris legea, a depus-o in Parlament, iar acum asteapta. Si, odata cu el, cinci milioane de salariati.

Domnul deputat Marius Rogin de la PDL vrea sa ne faca fericiti, asa ca s-a gandit ca nu ar strica sa fim liberi atunci cand implinim o anumita varsta.

Singurii "napastuiti" vor fi cei carora le pica ziua de nastere in
week-end sau in 29 februarie. Oricum, cetatenii apreciaza gestul.

Pana la un verdict final, lui Rogin i-au auzit urechile numai vrute si nevrute.

"Sa-i dea zi libera ca-i eclipsa de luna, sa-i dea zi libera ca a obosit si nu poate sa vina la serviciu. Deci putem in mod hilar sa imaginam tot felul de motivatii pentru care sa dam o zi libera in speranta ca vom fi apreciati", a declarat Cristian Parvan, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

Nici colegilor de partid ai domnului nu le surade ideea.

"Nu e o initiativa buna pentru ca si asa suntem printre tarile care au cele mai multe zile libere", a precizat si Sulfina Barbu, fost ministru al Muncii.

Daca ne vom bucura sau nu de inca o zi libera, vor decide senatorii, nu se stie insa cand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu